Ik was thuis met een burnout. Dankzij alle hulp van Neo neurotherapie d.m.v. neurofeedback en vele praatsessies begon ik mezelf weer terug te vinden.. ik heb mezelf opnieuw laten kennen. Weer rust in me lichaam gekregen. Ook veel emoties verwerkt. De handvaten houden mij nu in balans. Super veel hulp gehad waardoor ik nu kan beginnen aan een nieuwe toekomst.
Petra, Oudewater

Debby is een heel kundige therapeute en een prettig persoon die mij zeer goed geholpen heeft. Ik raad haar zeker aan!
Francesco, Vleuten

Na een ongelukkige val van de schommel had onze zoon (12 jaar) diverse fysieke, mentale en emotionele klachten en veel uitval op school. Een hersenschudding bleek hersenschade. Na diverse andere behandelingen die uiteindelijk niet een definitieve oplossing boden, viel ons oog op neurofeedback en zijn we bij Debby terechtgekomen. De QEEG-meting toonde de opgelopen schade en Debby gaf aan dat ze wel begreep dat hij zoveel klachten had. Ze schetste het behandelplan en dat is helemaal uitgekomen. Gestaag werden de klachten minder, werd onze zoon weer zoals we hem kenden en kon hij weer naar school.

Onze zoon vond de behandeling leuk, want hij keek tijdens de sessies steeds naar een spannende film! Erg prettig waren de rustige en duidelijke uitleg, begeleiding en adviezen van Debby. We zijn blij met het resultaat tot nu toe en hebben vertrouwen in de verdere afronding van de behandeling.Anoniem, Maarssen

Na de zwangerschap van mijn eerste zoon elf jaar geleden zijn bij mij diverse lichamelijke en geestelijke problemen ontstaan, zoals depressiviteit, het gevoel hebben niet lekker in elkaar te zitten en emotioneel zijn. Ook het hebben van weinig zelfvertrouwen speelde mijn hele leven al een rol. Voor ik met Debby in contact kwam had ik al heel wat verschillende therapeuten (gestalt,- psycholoog, manueel-, osteopaat-,mesoloog) bezocht, en medicijnen geslikt. Dit hielp allemaal maar tijdelijk en na een tijdje had ik het gevoel weer terug bij af te zijn. Na een intakegesprek met haar had ik er direct een goed gevoel over, ondanks dat de behandelmethode voor mij onbekend was. Ze gaf aan hoe neurofeedback training werkt en wat zij voor mij kon betekenen. De eerste behandeling bestond uit metingen die daarna geanalyseerd werden. Aan de hand van de resultaten werd een behandelingsplan opgesteld. Na 2 of 3 behandelingen voelde ik al veranderingen, wat erg snel was, maar ik voelde echt verschil! Ik werd rustiger en kon meer aan. Na nog wat behandelingen werd het rustig in mijn hoofd en ook mijn negatieve emoties werden minder. Door de rust had ik ook het gevoel sterker te zijn en kwam ook meer voor mezelf op. Ik ben mondiger geworden en laat niet meer zo makkelijk over me heen lopen. Voor sommige mensen in mijn omgeving was dit soms moeilijk en even wennen. Ik heb ook trainingen gehad om oude trauma’s ‘op te ruimen’. Ik heb er weinig last van gehad, alleen soms met slapen (vroeg wakker en niet meer kunnen slapen). Daarna kwamen er wat trainingen met de bedoeling in rust te komen door naar muziek en klanken te luisteren. Maar door deze trainingen raakte ik alleen maar opgefokt en snel geïrriteerd en kon ik weinig hebben. Deze trainingen hebben we gestopt en zijn weer doorgegaan met de gewone training. Daarna  heb ik samen met Debby een vrij heftige training gevolgd waarbij bleek dat mijn oude trauma’s nog niet waren opgeruimd. Dit verklaarde waarom ik ook niet goed reageerde op de rusttrainingen. We hebben daarna nog wat traumatrainingen gedaan. Ik ben nu meer als een half jaar verder en het gaat nog steeds goed met me. In mijn hoofd is het nog steeds rustig, ik word steeds sterker en voel me nog steeds in een stijgende lijn omhoog gaan.

Anneke, 36 jaar, Houten

Al ruim 2 jaar was ik in behandeling voor een piekerstoornis (angststoornis) met hevige paniekaanvallen waarbij ik uiteindelijk (meerdere keren) van de trap ben gevallen met als bijkomend gevolg een postcommotioneel syndroom.

Aangezien behandeling via de ‘reguliere’ weg (therapie, medicatie en revalidatie wegens het bijgekomen postcommotioneel syndroom) niet de gewenste resultaten bracht ben ik mij eens gaan verdiepen in de alternatieven en zodoende bij neurofeedback en Debby terecht gekomen. Hoewel ik nog lang niet ben waar ik zijn wil, heb ik in relatief korte tijd een aardige vooruitgang geboekt. Zo ben ik in mijn antisdepressiva teruggegaan van 40 mg naar 15 mg en nog steeds afbouwende zonder negatieve gevolgen. Ook de aanvallen zijn veel minder heftig geworden (voor zover ik ze nog heb). Al met al is het wat stabieler en kan ik weer meer van mijzelf op aan.

De volgende stap is de aanpak van de hoofdpijnen en concentratieproblemen, helaas blijkt dit (in mijn geval) een wat lastiger traject maar ook hierin heb ik het vertrouwen dat er uiteindelijk een positief resultaat uit voort zal komen.

Debby is een prettig persoon in de omgang, ze doet haar werk vol overtuiging en passie en heeft het beste voor met haar klanten.

Rene, Utrecht

Ik had veel last van jaloezie en mijn relatie had daaronder te leiden. De combinatie van gesprekken, waardoor ik leerde mijn denken te veranderen en inzichten kreeg wat eronder lag en waardoor dit is ontstaan, en neurofeedback hebben ervoor gezorgd dat mijn jaloezie sterk verminderde. Het is nog niet helemaal weg maar het gaat nu goed in mijn relatie. Ook voel ik me rustiger van binnen. Debby luistert goed en zonder oordeel waardoor het voor mij veilig voelde om alles met haar te bespreken. 

Mario, Vleuten

Mijn slaapproblemen zijn verdwenen door de neurofeedback. Wat heerlijk om weer door te kunnen slapen. Dit heeft echt veel verschil gemaakt.

Kenny, Breukelen

Mijn dochter van 6 had last van tics. Ze kreeg er zelf steeds meer last van. Al na de eerste behandeling bleef het 5 dagen weg. De tijd dat het wegbleef werd steeds groter. Uiteindelijk was alleen voor grote spannende gebeurtenissen een sessie vooraf nodig, zoals haar verjaardag en Sinterklaasfeest.

Marco, Maarssen

Ik ben erg goed geholpen. Met geduld, de juiste coaching en therapie het ik in relatief korte tijd mezelf weer op de rit gekregen.

Zeker aan te raden!

Rick, Woerden

Ik geniet elke dag van de verbeterde balans die ik heb bereikt dankzij neurofeedback training!
Het blijft echt stabieler allemaal en ik voel veel meer sturingsmogelijkheid bij uitdagingen. Nu al maanden géén eetbuien en fysieke klachten meer. Dus ik hou heel veel energie en zin over en mijn vertrouwen groeit nog steeds elke dag dat het zo fijn gaat.

Maria, Utrecht

Ik had paniekaanvallen die steeds erger werden. Ze zijn ontstaan na een incident op de snelweg en dit breidde zich uit naar dagelijks last hebben van angst en paniek. Ook begon het mijn werk negatief te beïnvloeden. Ik was in gesprek met een psycholoog. Hierdoor begreep ik precies wat er gebeurde en waarom alleen verminderde de paniekaanvallen niet. Pas door neurofeedbacktrainingen gingen ze weg. In het begin na de behandeling had ik nog af en toe een herhaalsessie nodig, vooral als ik wist dat ik lang in de auto zou zitten, zoals op weg naar vakantie. Uiteindelijk ben ik er helemaal vanaf gekomen. Ook is mijn concentratie verbeterd als positief bij-effect. Ik ben zeer tevreden. 

Hans, Utrecht

Na een hersenschudding kwam ik in de ziektewet. Ik was snel overprikkeld door licht en geluid. Kon me niet concentreren met lezen. Door de overprikkeling ging ik slecht slapen en raakte ik snel emotioneel omdat ik oververmoeid raakte. Voor de klas staan en lesgeven aan pubers was niet meer mogelijk. Bij het revalidatiecentrum kwam de behandeling neer op accepteren wat er is en gesprekken met een psycholoog. In een tv-programma zag ik dat neurofeedback zou kunnen helpen. Mijn zoon had al eerder veel baat gehad bij Debby. Hij had moeite met toetsen, daardoor was er bij hem VMBO-advies uitgekomen terwijl ik wist dat hij veel meer kon. Na de neurofeedback ging het maken van toetsen wel goed en was het eindadvies HAVO. Dit heeft hij ook gehaald. Ik ben begonnen met neurofeedback en merkte al na de eerste sessie verlichting van mijn klachten. Deze snelle voortgang bleef en al snel was ik weer aan het opbouwen in werk. Aan het eind van de behandeling stond ik voor de klas en waren echt al mijn klachten weg.

Glennis, Utrecht