• Aangesloten bij RBNG, NFG en volledig gecertificeerd
  • RBNG
  • NFG

Wie vergoedt neurotherapie, neurofeedback en/of biofeedback

Op onze vergoedingen pagina kunt u lezen welke zorgverzekeraars deze behandeling vergoeden en/of onder welke omstandigheden een vergoeding kan worden aangevraagd. Wij hebben alles voor u op een rijtje gezet en hopen u hiermee op weg te kunnen helpen.

Onder de meest toonaangevende zorgverzekeraars:

Via onderstaande link kunt u een totaaloverzicht bekijken betreffende mogelijkheden tot vergoeding
Overzicht vergoedingen door de zorgverzekeraar

Overige informatie over vergoedingen:

Belastingaftrek

belastingdienst
Veel van onze zakelijke en sportgedreven klanten die neurotherapie inzetten om management en/of verbeteringen voor prestaties te bewerkstelligen, kunnen vaak gemaakte kosten belastingtechnisch aftrekken.

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG)

Voor veel cliënten bestaat de mogelijkheid om bepaalde behandelingen of begeleidingen vergoed te krijgen. Lees hiervoor zorgvuldig de (aanvullende) polis van de zorgverzekeraar. Het kan zijn dat bepaalde vormen van hulpverlening of bepaalde therapievormen zijn uitgesloten. Zo wordt coaching uitgesloten van vergoeding door in ieder geval Menzis en de Coöperatie VGZ (voorheen UVIT).

Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg

De Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg, is een registratie-instituut voor vakbekwame en goed opgeleide artsen en therapeuten in de complementaire of alternatieve zorgsector. Als je als consument een behandelaar raadpleegt die in het SRBAG-register is opgenomen, dan kun je er op rekenen dat deze betrouwbaar is, goed is opgeleid en veilig behandelt.

Contact opnemenMaak een afspraak