• Aangesloten bij RBNG, NFG en volledig gecertificeerd
  • RBNG
  • NFG

Testimonials

Onder ziet u een overzicht van testimonials die geschreven zijn door onze welgewaardeerde klanten. Wij hopen u hiermee meer inzicht te geven in de mogelijkheden en resultaten van Neurotherapie.

testimonial: Man, begin 60

Behandeling: Onrust, moeilijk concentreren, slecht slapen

Mijn vrouw is in Juli 2011 na een huwelijk van 38 jaar overleden aan een verschrikkelijke ziekte. Na een leven met elkaar kom je ineens "alleen" te staan, ondanks het feit dat je door iedereen met de beste bedoelingen ondersteunen en steunen, maar toch. Na ca 6 weken ben ik ook weer aan het werk gegaan, puur uit afleiding en niet thuis te zitten, dit was ook het advies van de psychologe van de bedrijfsvereniging. Begin 2012 heb ik ook nog een aantal gesprekken gehad met een psychloge over rouwverwerking, dat heeft mij wel even uit de put geholpen, maar na bijna een jaar kom je toch weer in een dip terecht, met moeilijk concentreren, slecht slapen, veel dromen, nergens geen zin in hebben, en zelfs in een groep mensen je zo verschrikkelijk alleen voelen. Doordat ik wel altijd alles ben blijven doen, krijg je vaak te horen, je doet het goed, maar voor jezelf heb je helemaal niet dat idee.

Begin januari 2013 kreeg ik te horen hoe neoneurofeedback werkt en ik zat wel in een periode dat je alles wil aanpakken zodat je jezelf wat beter gaat voelen. Na een afspraak en een eerste test bleek dat het zeer onrustig was in mijn hoofd en dat de boel niet goed met elkaar communiceerde. Debby gaf aan dat zij hier wel wat kon in een groot aantal sessies, uiteindelijk is het aantal meegevallen. In het begin waren het 2 sessies per week waar van ik mij wel eens af vroeg is dit alles en krijg je mijn gedacht weer op een rijtje door naar een film te kijken, ook had ik meer last van dromen, ofwel verwerken van het gebeuren. Na ca 10 sessies ging ik beter slapen waardoor je minder moe bent en toch meer zin krijgt om dingen te ondernemen, en je zelf niet met tegenzin heen te slepen. Na ongeveer 35 sessies, kan en durf ik te zeggen dat ik wel weer beter in mijn vel zit en wat tot rust bent gekomen. Natuurlijk hoef ik het leven samen met mijn vrouw niet te vergeten en dat doe ik ook zeker niet, maar kan het nu beter mee omgaan. Hier heeft de therapie zeer zeker aan bijgedragen. Het is niet zo dat je na een behandeling kan zeggen zo nu is het over, het is geen operatie dat de chirurg de kwaal weg neemt. Ik moet en ga verder, stoppen is geen optie. Ook is mij wel verteld dat ik niet alleenstaand bent maar alleen gaand.