• Aangesloten bij RBNG, NFG en volledig gecertificeerd
  • RBNG
  • NFG

Coaching

Sinds februari 2012 is NEO neurotherapie begonnen met het aanbieden van coaching aan haar klanten.

Het betreft hier vaardigheden als transformatiecoach of transformatietherapeut via de vakgebieden praktische psychologie, spirituele wetten, systeemdenken, intuïtie, energetische bewustwording, kosmische verbindingen, coaching, transformatiemanagement en het begeleiden van ontwikkelingsprocessen.

De kernwoorden van de transformatiecoach zijn:

• Bewegen
• Begeleiden
• Verbinden
• Transformeren

Wanneer je de uitdaging aangaat om vragen te zoeken op de antwoorden:

Wat weerhoudt jou er van om te schitteren en te stralen?
Te zijn wie je bent?
Te doen wat echt bij je past?

1) wordt dieper ingegaan op jouw persoonlijke arbeidsmotivatie en levensdrijfveren. Als je de diepere essentie van persoonlijke (werk)ervaringen kent is het gemakkelijker om je doelen op werkgebied in het heden te bereiken. Tijdens de coaching wordt gewerkt met specifieke oefeningen en versterking van je persoonlijke vaardigheden die je innerlijk meer in balans zullen brengen. Tevens wordt duidelijk wat je doelen zijn en hoe je deze kunt bereiken. Na het volgen van de coaching ben je beter in staat om met daadkracht en zelfvertrouwen richting te geven aan je loopbaan.

2) leer je om te gaan met energetische principes die je kunt toepassen in je dagleijkse werk, leven en persoonlijke relaties. Je wordt je bewust van je persoonlijke energetische reacties en van je innerlijke kracht. Tevens leer je wat je in specifieke gevallen het best kunt doen (of laten) om je krachten op peil te houden. Het doel is contact te krijgen met de kern van jouw levensenergie!

3) krijg je meer inzicht in hoe processen tussen mensen lopen en kun je meer gericht je eigen heft in handen nemen. Een ander kun je nooit veranderen, je eigen houding en opstelling wel. Je krijgt meer inzicht in zaken zoals: Wat werkt en wat werkt niet voor mij of voor de ander? Wat geeft mij energie en wat kost mij energie? Hoe creer ik een win-win situatie?