• Aangesloten bij RBNG, NFG en volledig gecertificeerd
  • RBNG
  • NFG

Agenda

Onder ziet u een overzicht van bestaande en aankomende agenda items.

19
Mrt
2014

Lezing 19 maart over Neurofeedback en emotioneel trauma

Locatie: Leidse Rijn 23, 3454 PZ, Utrecht
Tijd: van 19.30 uur tot 21.00 uur

Bij trauma en posttraumatische stressstoornis (PTSS) is het emotionele verwerkingsproces in de hersenen gestagneerd, waardoor er periodiek herbeleving optreedt van traumatische gebeurtenissen. Gebeurtenissen uit het verleden domineren het hedendaagse gevoelsleven.

Bij NEO wordt een specifiek neurofeedback protocol genaamd T3-T4 toegepast om mensen met emotioneel trauma te behandelen. Door middel van dit protocol wordt het verwerkingstraject gestimuleerd zonder dat er herbeleving optreedt. Dit leidt tot meer rust, betere slaap, betere concentratie en meer emotionele stabiliteit.

In de lezing wordt besproken hoe emotioneel trauma in het brein ontstaat, tevens wordt de (vermodelijke) werking van T3-T4 besproken.

De lezing is gratis en voor iedereen toegankelijk, aanvang: 19.30 - 21.00. Voor deelname kunt u zich inschrijven via ons contact formulier.

We hopen u te ontvangen op 19 maart!

15
Feb
2014

Open Dag Neo Neurotherapie

Locatie: Leidse Rijn 23, 3454 PZ, Utrecht
Tijd: van 11:00 uur tot 16:00 uur

Maak kennis met neurofeedback en hartcoherentie training op de Open Dag van de praktijk NEO Neurotherapie in Leidsche Rijn.

Tijdens de Open Dag kunt u ieder moment binnenlopen. Thee en koffie staan voor u klaar. Er is gelegenheid om een gratis proeftraining te ondergaan. Indien u zeker wilt zijn van een plaats voor de proeftraining kunt u reserveren door een email te sturen naar: info@neo-neurotherapie.nl. U kunt met al uw vragen over neurofeedback bij ons terecht. Er zijn mensen aanwezig die zelf een neurofeedbacktraject hebben ondergaan. Ook aan hen kunt u vragen stellen.

Indien u na bezoek aan de Open Dag besluit om een neurofeedbacktraject te starten, ontvangt u een gratis QEEG meting ter waarde van € 160,-.

Meer informatie is terug te vinden op:
Website: www.neo-neurotherapie.nl
Facebook: www.facebook.com/neurofeedback

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Debby van der Plas
tel. 06-45954246 / info@neo-neurotherapie.nl

2
Aug
2013

Open Dag Neo Neurotherapie

Locatie: Leidse Rijn 23, 3454 PZ, Utrecht
Tijd: van 10:00 uur tot 17:00 uur

Op onze dag kun je kennis maken met neurofeedback, biofeedback en hartcoherentietraining. Je kunt een korte proeftraining volgen, al je vragen stellen over de behandleing en de resultaten en kennis maken met iemand die zelf neurofeedback heeft gevolgd. Hij of zij kan uit eigen ervaring vertellen hoe het was en wat de resultaten zijn.

Als u naar aanleiding van de open dag een behandeling wilt beginnen krijgt u de QEEG meting en de intake gratis.